Uitzwaaidienst RoemeniŽ groep

Bericht geplaatst op: zondag 12 juli

Op zondag 12 juli was de uitzwaaidienst voor de RoemeniŽ-gangers. Na de mooie en toepasselijke verkondiging kwamen alle deelnemers op het podium. Vanuit Sola Fide gaan mee: Cathelijne, DaniŽlle, Elise, Estelle, Henk, Kees, Levina, Rhodť, Ria en Simon. En verder: Gert, Henri, Jacomine, Joalien, Kor, Laurens (is al in Zsobok), Leendert, Sanne en Wim. De deelnemers en de gemeente werden toegesproken door Menno Hanse, zelf deelnemer van de RoemeniŽ reis 2013, en daarna toegezongen door de gemeente.

Als u ons wilt volgen, en natuurlijk wilt u dat!!! dan kan dat via onze website (www.helproemenie.nl) of onze facebook pagina (facebook.com/helproemenie). U komt ook op onze website door op ons logo te klikken. Wij zullen (als het internet dat toelaat) iedere dag een berichtje plaatsen.  Op 28 juli komen we hopelijk weer veilig en met een koffer vol verhalen en dierbare herinneringen terug. Na de zomervakantie komen wij graag nog een keer terug voor een uitgebreidere terugkoppeling.

* * * * *

Terugkoppeling informatie avond "Werk aan de kerk"

Bericht geplaatst op: zondag 28 juni

Dinsdagavond 23 juni was er een informatie avond in Sola Fide over "Werk aan de kerk". Na een opening door dominee Graafland en een inleiding door Foppe Dupuis, gaven verschillende ambtsdragers een toelichting over wat het ambt in de praktijk inhoud. Het ging om: pastoraal ouderling, pastoraal medewerker, diaken, ouderling-kerkrentmeester, bijzondere ouderlingen en voorzitter van de kerkenraad. Omdat het verslag van de avond negen (!) pagina's bestrijkt, kunt u het downloaden in plaats van hier op de website lezen. U kunt eveneens een drietal brieven over ambtswerk downloaden. Voor vragen kunt u contact opnemen met de Scriba.

Verslag informatie-avond 23 juni 2015 werk in de kerk

Brief over het ambt aan de kerkenraad

Brief over het ambt aan de ambtsdrager

Brief over het ambt aan de gemeente

Succesvolle voedselestafette bij Sola Fide

Bericht geplaatst op: zondag 28 juni

De Voedselbank Veenendaal verzorgt wekelijks ruim 200 pakketten voedsel voor gezinnen die onder het absolute minimum leven. Het is echter nauwelijks mogelijk goede pakketten samen te stellen omdat de Voedselbank bijna geen goede producten meer in het magazijn heeft staan.  Om in een constante toevoer van producten te voorzien, heeft de voedselbank de voedselestafette bedacht. Iedere maand zamelen twee kerken, scholen of (sport)verenigingen een maand lang producten in. Als Sola Fide waren wij in mei aan de beurt. Het was een mooie actie met een mooie opbrengst. Namens de Voedselbank Veenendaal willen we iedereen die zijn of haar steentje heeft bijgedragen van harte bedanken!

Voedselestafette hoekje in de Foyer

Eerste lading voor de voedselbank (zondag 17 mei)

Tweede lading voor de voedselbank (zondag 31 mei)

Foto's Gemeenteweekend 2015

Bericht geplaatst op: zaterdag 17 mei

Zaterdag 9 mei was de jaarlijkse gemeentedag. 's Middags waren er oud Hollandse spelletjes voor jong en oud. Nadat om half zes de snackcar langs kwam om voor de inwendige mens te zorgen, was er 's avonds een heuse jamsessie. U kunt de foto's bekijken door hier te klikken. Als u ťťn of meer foto's digitaal wilt ontvangen, dan kunt een mail sturen met daarin de nummers van de foto's naar solafide@de-ligt.nl

Foto's Pasen 2015

Bericht geplaatst op: zaterdag 11 april

Door de "huis"fotograaf Rob Hofstra zijn op Paasmorgen 5 april foto's gemaakt van het paasontbijt. Tijdens de dienst is onder ander het gemeentekoor op de gevoelige plaat vastgelegd. U kunt de foto's bekijken door hier te klikken. Als u ťťn of meer foto's digitaal wilt ontvangen, dan kunt een mail sturen met daarin de nummers van de foto's naar solafide@de-ligt.nl

Foto's diverse kerstactiviteiten

Bericht ge-update op: donderdag 25 december

In december zijn er vaak diverse activiteiten voor jong en oud die in het teken staan van kerst.  Als daarbij foto's worden gemaakt, kunt u die bekijken door op de onderstaande link te klikken.

Sola Friends kerstdiner - 13 december 2014

Solamix kerstviering - 18 december 2014

Kerstspel Kindernevendienst - 25 december 2014

Interview Da. Hilde Graafland bij EO

Bericht geplaatst op: zaterdag 20 december

Op zaterdag 13 december heeft Da. Hilde Graafland een interview gegeven voor het radioprogramma Onderweg van de Evangelische Omroep (EO). Van het interview is ook een videoregistratie gemaakt. Dit is te bekijken via de website van de EO. Lees hier verder voor meer informatie over het interview en de link naar de website van de EO.

Aanleveren gegevens Solafaceboek

Bericht geplaatst op: woensdag 20 maart 2013

Klik hier (of op bovenstaande afbeelding) om uw gegevens voor Solafaceboek in te kunnen voeren.

Klik hier (of op bovenstaande afbeelding) om uw foto te kunnen mailen. U kunt de foto als bijlage kunnen toevoegen aan de mail.

Voor meer informatie kunt u hier klikken of via het menu [Gemeente] bovenaan naar de Solafaceboek pagina geen.

Data SolaMix middagen seizoen 2014/2015

Bericht geplaatst op: woensdag 20 augustus 2014

Via deze link kunt u de data bekijken waarop de SolaMix middagen worden gehouden voor het komende seizoen.