Foto impressie SolaFriends zeilkamp 2014

Bericht geplaatst op: zaterdag 11 oktober

Het laatste weekend van augustus zijn de jongeren van SolaFriends weer op zeilkamp geweest naar Koudum in Frysl‚n. Het weer zat mee. Regelmatig de zon en met een windkracht 3 a 4 BFT uit de goede hoek was het prima zeilen op de Fluessen en het Hegemeer. Om een indruk te krijgen van het weekend kunt u de foto's en het gemaakte filmpje hier bekijken.

Gezocht ...

Bericht geplaatst op: woensdag 8 oktober

Onder het menukopje [Activiteiten] is een nieuwe rubriek aangemaakt, zijnde [Gezocht]. U/je treft hier een overzicht aan van "vacatures" van verschillende activiteiten, bijvoorbeeld: medewerker tuinteam, fotograaf en coŲrdinator Kindernevendienst. Door hier te klikken gaat u rechtstreeks naar de betreffende pagina toe.

Terugblik startzondag 21 september in Sola Fide

Bericht geplaatst op: zaterdag 27 september 2014

Het thema van de startzondag op 21 september was: “EEN ONTMOETING DIE IETS MET JE DOET”. Het programma begon na de kerkdienst met koffie met wat lekkers erbij. Verschillende gemeenteleden hadden weer goed hun best gedaan met het bakken van cake of iets anders.

Na de koffie kon er gekozen worden uit: 1) het maken van een mood-board, 2) kaarten schrijven voor gemeenteleden of 3) praten over het thema. Er werd heel wat geknipt en geplakt, geschreven en gepraat. De kinderen hadden een fotospeurtocht in en rond de kerk en de jongeren hebben gedart en gepraat in de kelder.

Ter afsluiting was er een gemeenschappelijke lunch van eten dat door alle gemeenteleden zelf was meegenomen. Er was weer veel keus en er was ruim voldoende; broodjes, wraps, gehaktballetjes, salades, eieren, fruit, etcetera.

Als u nog een keer wilt nagenieten van deze gezellige bijeenkomst of als u wilt zien wat u gemist heeft, dan kunt u hier de gemaakte foto's bekijken. Ook kunt u een kijkje nemen in de foyer van Sola Fide waar een ingelijste fotocollage hangt.

* * * * *

Terugblik op bezoek Zsobok (RoemeniŽ)

Bericht geplaatst op: zaterdag 13 september 2014

Van 4 tot en met 9 september zijn we samen met een aantal deelnemers aan de RoemeniŽreis 2013 weer terug gegaan naar Zsobok in RoemeniŽ. We waren daar om het 20-jarig jubileum van het kindertehuis Bethesda te vieren. Het was een mooi feest dat begon met een kerkdienst, gevolgd door een bijeenkomst met toespraken en muziek. Tijdens de bijeenkomst kregen wij ook de gelegenheid kort iets te zeggen en hebben daarbij symbolisch het ingezamelde geld (1.080 euro) in de vorm van een cheque aan Elisabeth overhandigd. De winter kinderkleding (circa 60 kilo) hadden we al eerder gegeven.  Het was al met al weer een onvergetelijke reis.  Binnenkort kun je hier een selectie van de vele foto's die zijn gemaakt bekijken.

Omdat er nog veel meer te doen is, hopen we volgend jaar zomer weer een reis te organiseren. Heb je interesse of wil je nog wat meer verhalen horen, kom dan vrijdag 19 september om 20.00 uur naar de informatieavond in Sola Fide.  Neem daarbij gerust vriend(in) en/of ouders mee.

Voor informatie (ook na 19 september), kun je contact opnemen met:

Henk/Levina van Klaveren of Simon de Ligt. Je kunt eventueel ook een mail sturen naar jij.in.oosteuropa@gmail.com

Aanleveren gegevens Solafaceboek

Bericht geplaatst op: woensdag 20 maart 2013

Klik hier (of op bovenstaande afbeelding) om uw gegevens voor Solafaceboek in te kunnen voeren.

Klik hier (of op bovenstaande afbeelding) om uw foto te kunnen mailen. U kunt de foto als bijlage kunnen toevoegen aan de mail.

Voor meer informatie kunt u hier klikken of via het menu [Gemeente] bovenaan naar de Solafaceboek pagina geen.

Foto's belijdenisdienst Pinksteren 2014

Bericht geplaatst op: zondag 8 juni 2014

Tijdens de pinksterdienst met thema "de Geest spreekt alle talen" deden vier gemeenteleden belijdenis van hun geloof: Heidi Nieuwenhuis - van de Kuit, Gert van Harn, Evert van Dijk en Esther Slagman - Timmer. U kunt de tijdens deze dienst gemaakte foto's bekijken door hier te klikken. Er wordt dan een nieuw venster geopend met voor het webalbum. Mocht u ťťn of meer foto's digitaal willen ontvangen, stuur dan een mail naar Simon de Ligt (hier klikken)

Eeuwigheidszondag

Bericht geplaatst op:zondag 8 december 2013

Op 24 november jongsleden was het eeuwigheidszondag en herdachten wij de gemeenteleden die het afgelopen jaar zijn overleden.

Voorin de kerk stond een standaard met daarop de lijst met alle namen.

De kinderen van de kindernevendienst brachten voor iedere overledene een roos naar voren. Deze kon na de dienst door een nabestaande worden opgehaald.

Impressie inzameling voedselbank - dankdag 2013
Bericht geplaatst op: zaterdag 16 novemberr 2013

De inzamelingsactie voor de Voedselbank Veenendaal die is gehouden op zondag 10 november was een groot succes. Er was duidelijk sprake van een saamhorigheidsgevoel, hetgeen ook tot uiting is gekomen in de opbrengst. In totaal werden 22 kratten met blikken en potten ingezameld. De opbrengst is op maandag 11 november overhandigd aan een vertegenwoordiger van de Voedselbank. Op de websites van Rijnpost en Veenendaalse krant is een stukje geplaatst, inclusief foto's. Deze laatste heeft het artikel, inclusief kleurenfoto van Isa, ook nog opgenomen in de krant van woensdag 11 november (pagina 11). Namens de diakonie en natuurlijk de Voedselbank Veenendaal willen wij iedereen die zijn/haar steentje heeft bijgedragen van harte bedanken.

Data SolaMix middagen seizoen 2014/2015

Bericht geplaatst op: woensdag 20 augustus 2014

Via deze link kunt u de data bekijken waarop de SolaMix middagen worden gehouden voor het komende seizoen.