SolaMix seizoen 2014 / 2015

Bericht geplaatst op: woensdag 20 augustus 2014

De SolaMix contactmiddagen commissie organiseert, namens de wijkdiaconie van Sola Fide, ook in het komende seizoen weer de SolaMix contactmiddagen. Deze middagen zijn voor iedereen bestemd; jong of oud, wel of niet kerkelijk gebonden en wel of geen lid van onze, of de andere wijkgemeenten. Kortom iedereen is van harte welkom op deze middagen.

Locatie is het gebouw van Sola Fide aan de Eikelaan in Veenendaal. De SolaMix contactmiddagen zijn van 14.00 tot 16.30 uur en worden in het seizoen 2014 / 2015 gehouden op de volgende donderdagen:

11-09 / 25-09 / 09-10 / 23-10 / 06-11 / 20-11 / 04-12 / 18-12 /

15-01 / 29-01 / 12-02 / 26-02 / 12-03 / 26-03 / 09-04 / 23-04 /

07-05 / 21-05 /  04-06 / 18-06

U bent van harte welkom en neem ook eens een vriend, vriendin, buurman of buurvrouw mee. Klik hier voor meer informatie

Aanleveren gegevens Solafaceboek

Bericht geplaatst op: woensdag 20 maart 2013

Klik hier (of op bovenstaande afbeelding) om uw gegevens voor Solafaceboek in te kunnen voeren.

Klik hier (of op bovenstaande afbeelding) om uw foto te kunnen mailen. U kunt de foto als bijlage kunnen toevoegen aan de mail.

Voor meer informatie kunt u hier klikken of via het menu [Gemeente] bovenaan naar de Solafaceboek pagina geen.

Foto's belijdenisdienst Pinksteren 2014

Bericht geplaatst op: zondag 8 juni 2014

Tijdens de pinksterdienst met thema "de Geest spreekt alle talen" deden vier gemeenteleden belijdenis van hun geloof: Heidi Nieuwenhuis - van de Kuit, Gert van Harn, Evert van Dijk en Esther Slagman - Timmer. U kunt de tijdens deze dienst gemaakte foto's bekijken door hier te klikken. Er wordt dan een nieuw venster geopend met voor het webalbum. Mocht u één of meer foto's digitaal willen ontvangen, stuur dan een mail naar Simon de Ligt (hier klikken)

* * * * *

Presentatie gemeenteavond voor alle wijken (10 april)

Bericht updated op: zaterdag 12 april 2014

Op 10 april  was de algemene gemeenteavond voor alle vier de wijkgemeenten. De avond stond in het teken van de nieuwbouw Aller Erf en het beleidsplan 2014 - 2017. Zowel het beleidsplan als de  presentatie die is gegeven kunt u inzien en eventueel downloaden door erop te klikken.

Eeuwigheidszondag

Bericht geplaatst op:zondag 8 december 2013

Op 24 november jongsleden was het eeuwigheidszondag en herdachten wij de gemeenteleden die het afgelopen jaar zijn overleden.

Voorin de kerk stond een standaard met daarop de lijst met alle namen.

De kinderen van de kindernevendienst brachten voor iedere overledene een roos naar voren. Deze kon na de dienst door een nabestaande worden opgehaald.

Impressie inzameling voedselbank - dankdag 2013
Bericht geplaatst op: zaterdag 16 novemberr 2013

De inzamelingsactie voor de Voedselbank Veenendaal die is gehouden op zondag 10 november was een groot succes. Er was duidelijk sprake van een saamhorigheidsgevoel, hetgeen ook tot uiting is gekomen in de opbrengst. In totaal werden 22 kratten met blikken en potten ingezameld. De opbrengst is op maandag 11 november overhandigd aan een vertegenwoordiger van de Voedselbank. Op de websites van Rijnpost en Veenendaalse krant is een stukje geplaatst, inclusief foto's. Deze laatste heeft het artikel, inclusief kleurenfoto van Isa, ook nog opgenomen in de krant van woensdag 11 november (pagina 11). Namens de diakonie en natuurlijk de Voedselbank Veenendaal willen wij iedereen die zijn/haar steentje heeft bijgedragen van harte bedanken.

* * * * *

Impressie en foto's uitje bijbelkring Amsterdam

Bericht geplaatst op: maandag 23 september 2013

Op 4 september is een groep van circa 30 gemeenteleden met de bus naar Amsterdam geweest met het jaarlijkse uitje van de bijbelclub. Lees hier verder ...

Data SolaMix middagen seizoen 2014/2015

Bericht geplaatst op: woensdag 20 augustus 2014

Via deze link kunt u de data bekijken waarop de SolaMix middagen worden gehouden voor het komende seizoen.

Foto impressie SolaFriends zeilkamp 2013

Bericht geplaatst op: zondag 15 september 2013

Het laatste weekend van augustus zijn de jongeren van SolaFriends weer op zeilkamp geweest naar Koudum in Fryslân. Het weer zat mee. Regelmatig de zon en met een windkracht 4 a 5 BFT uit de goede hoek was het prima zeilen op de Fluessen en het Hegemeer. Om een indruk te krijgen van het weekend kunt u de foto's en een daarvan gemaakt filmpje hier bekijken.